نگرانی عمیق اتحادیه اروپا نسبت به بازداشت ها در ایران:
Bahá’í News UK
Bahá’í News UK
29 سپتامبر 2008
اتحادیه اروپا نگرانی عمیق خود را از بازداشت های اعضای جامعه بهائی ایران و همچنین مسلمانانی که به دیانت مسیحی گرویده اند، ابراز می کند.
در بیانیه ای که در تاریخ 26 سپتامبر 2008، توسط 27 کشور عضو اتحادیه اروپا و 10 کشور دیگر اروپائی به امضا رسیده است، اتحادیه اروپا نگرانی خود را نسبت به نقض آزادی عقیده و مذهب، به خصوص آزادی عبادت در ایران ابراز کرده است.
بنابر این بیانیه اِعمال فشار بر معتقدین به اقلیت های مذهبی در ایران در ماه های اخیر شدید تر شده است. این بیانیه خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط زندانیان و رفع کلیه اشکال خشونت و تبعیض بر علیه آنها شده است.
"گزارش های متعددی از اعمال انواع تبعیض بر معتقدان به دیانت های مسیحی، بهائی، صوفی و اقلیت های سنی به دست آمده است که از آن جمله می توان به ضبط و مصادره دارائی ها، تخریب اماکن مذهبی و عبادتگاه ها، زندانی کردن و انواع رفتارهای خشونت آمیز شامل تهدید های جانی بر علیه این اقلیت ها اشاره کرد.
اتحادیه اروپا همچنین بر تصمیم پارلمان ایران مبنی بر تصویب حکم ارتداد و مجازات مرگ برای کسانی که از دیانت اسلام به ادیان دیگر می پیوندند، ابراز نگرانی کرده است. "این رأی، نقض جدی آزادی عقیده و مذهب است که شامل حق تغییر دین و حق لامذهبی را هم شامل می شود." در این بیانیه آمده است "این رأی، اصل 18 از میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی را که توسط ایران نیز به امضا رسیده است، نقض کرده و تهدیدی برای جان تعدادی از ایرانیانی است که صرفاً به دلیل عقائد مذهبیشان، بازداشت و ماه ها به زندان افکنده شده اند."
اتحادیه اروپا از جمهوری اسلامی ایران خواستار آن شده است که تصویب قانون ارتداد را مورد تجدید نظر قرار دهد. همچنین تمامی افرادی که صرفاً به دلیلی عقائد دینی خود به زندان افکنده شده اند را آزاد سازد و حق آزادی مذهب و عقیده را برای تمام شهروندانش محترم بشناسد.
متن خبر به زبان انگلیسی:
http://bahainews-uk.info/2008/09/29/european-union-deeply-disturbed-at-arrests-in-iran
---------------------------
یادداشت ها:
اتحادیه اروپا در حال حاضر (تا این تاریخ) شامل ۲۷ کشور مستقل می باشد که مجموعاً ایالتهای عضو (Member States) خوانده میشوند و عبارتاند از:
اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، آلمان، بریتانیا، بلژیک، بلغارستان، پرتغال، دانمارک، رومانی، جمهوری چک، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لاتویا، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، مالت، مجارستان، هلند و یونان.
همچنین در حال حاضر ۳ کشور، نامزد رسمی برای عضویت در اتحادیه می باشند که عبارتند از: کرواسی، جمهوری مقدونیه و ترکیه. به علاوه کشورهای آلبانی، بوسنی و هرزگوین، مونتنگرو و صربستان به عنوان کشورهایی که دارای پتانسیل نامزدی عضویت هستند، شناخته میشوند.
می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب سایت رسمی اتحادیه اروپا مراجعه نمائید. http://europa.eu/index_en.htm
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر